Keuken textiel

Keukentextiel van Ten Cate en Twentse Damast van luxe kwaliteit

Alle producten worden getoond.

Kan niet meer producten laden.

Keukentextiel van Ten Cate en Twentse Damast

In een goed uitgeruste keuken mag hoogwaardig keukentextiel niet ontbreken. Bij Badkamer Boetiek begrijpen we het belang van functioneel en stijlvol keukentextiel. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment met verschillende kleuren en designs van twee gerenommeerde merken aan: Ten Cate en Twentse Damast.

Keukensets

Het kiezen van het juiste keukentextiel is essentieel en daarom bieden wij bij Badkamer Boetiek keukensets aan die perfect op uw behoeften zijn afgestemd. Onze standaard keukensets bestaan meestal uit 1 keukendoek en 1 theedoek. Deze doeken zijn vervaardigd uit 100% katoen, wat garant staat voor uitstekende absorberende eigenschappen. Zo kunt u uw servies, bestek en handen moeiteloos afdrogen na een heerlijke maaltijd. De afmetingen van onze theedoeken zijn 60x65cm, terwijl de keukendoeken een formaat hebben van 50x50cm.

Voor wie graag een extra theedoek heeft, bieden we ook MixMatch sets aan, bestaande uit 2 theedoeken en 1 keukendoek. Hiermee heeft u altijd een reserve theedoek bij de hand voor het geval dat u er één in de was heeft. Het is immers belangrijk om altijd hygiënisch keukentextiel te gebruiken.

Twee merken keukentextiel

Naast functionaliteit hechten we bij Badkamer Boetiek ook veel waarde aan stijl. Daarom hebben zowel Ten Cate als Twentse Damast een ruime keuze aan dessins en kleuren voor hun keukentextiel.

Wat het nog beter maakt, is dat al ons keukentextiel uit voorraad leverbaar is. Dit betekent dat u uw favoriete keukendoeken en theedoeken snel in huis heeft en kunt genieten van hun absorberende kracht en stijlvolle uitstraling. En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we ook gratis verzending aan voor bestellingen vanaf €20,-.

Onze keukendoeken en theedoeken zijn gemaakt van 100% katoen, wat ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden maken. U kunt ze wassen op maximaal 60 graden en ze zijn geschikt voor gebruik in de droger.

Met het keukentextiel van Ten Cate en Twentse Damast brengt u functionaliteit en schoonheid samen in uw keuken. Bij Badkamer Boetiek staan we klaar om u te voorzien van hoogwaardig keukentextiel dat aan al uw eisen voldoet. Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog!