Badjas Dames

Alle producten worden getoond.

Kan niet meer producten laden.

Badjas dames

Een dames badjas moet aan bepaalde voorwaarden voldoen: jouw voorwaarden! Geen vrouw is hetzelfde. Iedere (jonge) dame heeft een eigen gevoel voor mode, maar daarnaast natuurlijk ook eigen voorkeuren als het gaat om kleur en materiaal bijvoorbeeld. Zo houdt de één van een heerlijk zachte badjas met een traditionele ceintuur en geeft de ander de voorkeur aan een moderne en luxe dames badjas met ritssluiting.

De moderne dames badjas

Ochtendjassen voor dames zijn er in de meest verschillende modellen. Voorheen kenden we eigenlijk alleen de dames badjassen in het standaard model, voorzien van een ceintuur. Tegenwoordig zijn deze dames badjassen natuurlijk nog steeds te verkrijgen, maar er zijn ook andere ochtendjassen voor dames bij gekomen. Je hebt de keuze uit badjassen met capuchon, met een ritssluiting of een sluiting met knopen, een smalle kraag of een bijvoorbeeld een badjas met sjaalkraag. Natuurlijk zijn er korte en lange badjassen, dames badjassen in kleinere en grotere maten, luchtige ochtendjassen en lekker warme winter badjassen. De keuze is eindeloos!

Ook voor de grote maten badjas

Veel dames met een maatje meer hebben moeite met het vinden van een fijne badjas. Want vaak ontstaat er het probleem dat de badjas niet goed dicht kan of alleen dicht blijft zitten zolang je overeind staat. Dit is heel vervelend en echt niet nodig. Ook voor dames met een maatje meer zijn er prachtige badjassen te koop. Ben jij op zoek naar een moderne en luxe grote maten badjas? Dan ben je bij Badkamer Boetiek aan het goede adres. Wij bieden niet alleen grote maten badjas voor dames, maar ook voor de heren hebben wij een mooie badjas in grote maat.

Dames badjas met naam

Laat je badjas nu borduren met je naam, een symbool of een leuke tekst. Kies de badjas die jij wil en vink de keuze aan om je badjas te laten borduren. Hierbij heb je keuze uit verschillende lettertypes, kleuren en symbolen. Een badjas te laten borduren is de ideale manier om jouw badjas persoonlijk en uniek te maken.

Bestel de badjassen voor dames nu online

Als jij zoekt naar leuke, moderne en unieke ochtendjassen voor dames, bekijk dan nu ons assortiment. Voor iedere vrouw hebben wij een mooie badjas voor dames in de collectie.

Bovendien kun je niet alleen een kijkje nemen in ons aanbod dames badjassen, maar ook voor een heren badjas of een leuke kinderbadjas ben je bij ons aan het goede adres. Plaats nu online je bestelling en wij gaan er direct mee aan de slag!