Aanbiedingen

Alle producten worden getoond.

Kan niet meer producten laden.

Badjassen kopen in de sale

Bij ons koop je altijd voordelig een badjas tijdens onze sale. We vernieuwen voortdurend de badjassen die in de aanbieding zijn, zodat je steeds andere modellen met een leuke korting kunt verkrijgen. Ons assortiment omvat een breed scala aan modellen, waaronder kimono badjassen, badjassen met sjaalkraag en de populaire badjassen met capuchon. Als je op zoek bent naar een betaalbare badjas, zul je in ons online assortiment altijd een model vinden dat je aanspreekt. Je kunt de badjassen eenvoudig online kopen en veilig betalen. Ook bieden we de mogelijkheid van betaling achteraf.

Retourneringen

Vanaf €20,00 geniet je bij ons van gratis verzending. Tevens kunnen de badjassen uit de sale worden geretourneerd, mits je voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Het artikel dient ongebruikt te zijn.
  • Teruggestuurde artikelen worden alleen geaccepteerd als ze onbeschadigd zijn, geen geur hebben van parfum of deodorant, geen haren bevatten en in de originele verpakking zitten.

Je mag de artikelen uit de verpakking halen en passen, maar zorg ervoor dat je de beschermende delen en kaartjes niet verwijdert.

Online een voordelige badjas uit de sale kopen

Onze badjassen in de aanbieding zijn ideaal voor jou, als jij een goedkope badjas van goede kwaliteit wilt kopen. Bekijk de aanbiedingen en maak je keuze. Wij zorgen voor een vlotte levering op het gewenste adres.

Wil jij dus een mooie badjas hebben voor een klein prijsje? Kies dan de juiste soort, kleur en maat uit alle mogelijkheden. Bestel op een eenvoudige manier jouw badjas uit de sale nu online.