Kinderbadjassen

Alle producten worden getoond.

Kan niet meer producten laden.

Kinderbadjassen

De kinderbadjassen zijn er voor jongens en meiden vanaf 6 maanden tot en met 16 jaar. Zo hebben wij leuke baby- en peuter badjassen vanaf maatje 68, maar wij hebben ook trendy badjassen voor tieners, tot en met maat 164. Natuurlijk kun je diverse modellen kinderbadjassen vinden, zoals lange en korte modellen, kinderbadjassen met prints en badjassen in verschillende kleuren. Wil je een heerlijk warme ochtendjas voor je kind kopen met een zachte capuchon? Dan hebben wij de perfecte badjas voor jouw kind.

Kinderbadjassen voor jongens en meisjes

Je kunt bij ons goed terecht voor een meisjesbadjas in verschillende kleuren en soorten. Voor veel meisjes is roze een populaire kleur voor hun kleding. In het assortiment kom je diverse felroze en lichtroze kinderbadjassen tegen. Natuurlijk wil niet ieder klein prinsesje een echte meisjes badjas. Gelukkig zijn er nog heel veel andere leuke kleurtjes in ons online aanbod te vinden. Daarnaast kun je bij ons uiteraard ook een badjas voor meiden kopen die al wat ouder zijn.

Een roze badjas is natuurlijk fantastisch voor de jongedames, maar de stoere jongens halen hier vaak de neus voor op. Roze is helemaal niet stoer genoeg! Zoek je een badjas voor een jongen die van voetbal houdt? Dan hebben wij een mooi exemplaar in het assortiment met een passend dessin.  Wij hebben een geschikte badjas voor alle jongens, in de meest uiteenlopende kleuren en kleurencombinaties. Vanzelfsprekend zijn de jongens badjassen van even goede kwaliteit als de meisjes badjassen.

Je badjas laten borduren? 

Op zoek naar een kinderbadjas met een borduursel erop? Bij ons kun je kinderbadjassen laten borduren met een persoonlijke tintje. Kies dan een kinderbadjas naar jou smaak en kies ervoor om deze te laten borduren. Maak hierbij een keuze uit onze verschillende kleuren en maten. Bestel vandaag nog een badjas met naam voor je kind en geef ze een cadeau dat ze nooit meer vergeten!  

Onze snelle verwerkingstijd van ongeveer 3-4 werkdagen zorgt ervoor dat je kind binnenkort kan genieten van een unieke kinderbadjas met hun eigen naam erop. Bestel dus nu die ene leuke kinderbadjas voor je kind of kleinkind!