Badjas uniseks

Alle producten worden getoond.

Kan niet meer producten laden.

Uniseks badjas

De uniseks badjas is een badjas die geen specifieke pasvorm heeft voor heren of voor dames. Wanneer een badjas goed geschikt is om gedragen te worden door zowel een man als een vrouw, dan is er sprake van een uniseks badjas. Er zijn meerdere redenen te bedenken om te kiezen voor een uniseks badjas. Zo zijn er stellen die graag dezelfde ochtendjas dragen. Dan zijn de uniseks badjassen natuurlijk de ideale keuze. Badkamer Boetiek heeft een leuk assortiment uniseks ochtendjassen samengesteld. Je hebt de keuze uit diverse trendy modellen en leuke kleuren.

De leukste heren en dames badjassen

Uniseks badjassen zijn natuurlijk erg leuk. Als jullie allebei met dezelfde badjas op de bank zitten te relaxen, dan geeft dit toch een echt gevoel van samenzijn. Dit is alleen niet voor iedereen weggelegd. Er zijn ook stelletjes die liever overal hun eigen ding in hebben. Dat is natuurlijk ook helemaal prima! Je kunt dan eens een kijkje nemen in ons assortiment dames badjassen voor een elegant model voor haar en je kunt de heren badjassen doorspitten voor een trendy model voor hem.

Wil je direct iets leuks voor de kinderen bestellen? Bekijk dan ons assortiment kinderbadjassen. Deze badjassen matchen vaak met onze heren en dames badjassen. Zo kan je met het hele gezin in de zelfde badjas ontspannen.

Laat je badjas borduren!

Personaliseer nu jouw uniseks badjas met een geborduurde naam, symbool of leuke tekst. Kies jouw favoriete uniseks badjas en vink de optie aan om deze te laten borduren. Je hebt de keuze uit verschillende lettertypes, kleuren en symbolen om een uniek ontwerp te creëren.

Een gepersonaliseerde badjas is niet alleen een geweldige keuze voor jezelf, maar ook een uniek en attent cadeau om te geven. Door de badjas te laten personaliseren, voeg je een speciale en persoonlijke touch toe aan het cadeau. Het laat zien dat je aandacht hebt besteed aan het vinden van iets bijzonders. Of het nu is voor een vriend, geliefde, teamgenoot of werknemer, een gepersonaliseerde badjas met naam, logo of tekst zal zeker gewaardeerd worden door de ontvanger.

Bestel nu!

Heb je een leuke ochtendjas gevonden in onze collectie? Bestel en betaal hem dan nu meteen online! Betaal je liever achteraf? Dan is dit ook mogelijk, via Klarna.