Betalingen

Betaal zoals je wilt, voor of achteraf

Na een bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail. Hierin staat een overzicht van je bestelling en de totale kosten. Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling. Je kunt op verschillende manieren betalen:

 • IDEAL
 • Bancontact
 • Klarna
 • Bankoverschrijving
Betalen via iDEAL

Als je betaalt via iDEAL dan ontvang je per e-mail een bevestiging van jouw bestelling en jouw betaling. Via je inlogcodes kun je te allen tijden de status van jouw bestelling bekijken. Je kunt dus nakijken wanneer jouw bestelling wordt verzonden.

Betalen via Bancontact

Kleine bedragen vlot betalen? Gewoon met Bancontact, makkelijk en snel. Geen gedoe meer met cash: je kan elk mogelijk bedrag, zelfs het kleinste, makkelijk betalen met de Bancontact-kaart.

Betalen via Klarna

Met ‘betaal later’ van Klarna krijg je bij www.badkamerboetiek.nl 14 dagen de tijd om je bestelling te betalen (30 dagen op aanvraag). Dit geeft je rustig de tijd om de bestelling te kunnen proberen en te beslissen of je deze ook wilt houden.

Veiligheid van betalen

 • Online betalen bij Badkamerboetiek.nl is betrouwbaar en veilig. www.badkamerboetiek.nl maakt daarbij gebruik van het betaalplatform van Mollie. De oplossingen van Mollie doen gebruiken krachtige gegevenscoderingsprotocollen die de vertrouwelijkheid van jouw financiële gegevens verzekeren en die vereist worden door de internationale financiële instellingen als Visa, MasterCard en Currence (iDEAL).
 • Jouw financiële gegevens worden enkel uitgewisseld tussen Mollie en www.badkamerboetiek.nl. Beiden hebben geen toegang tot uw vertrouwelijke gegevens. Deze uitwisselingen gebeuren met behulp van beveiligde protocollen.

Online betalen via Mollie biedt u vele betaalmethoden en is snel, eenvoudig en veilig!

Veilig betalen met Mollie

 •  Mollie is een zogenaamde internetkassa die wereldwijd voor webshops veilig de online betalingen afhandelt bij financiële instellingen zoals banken en creditcardacquirers.
 •  Mollie voldoet aan de strenge vereisten van de PCI Data Security Standards (klasse 1), van MasterCard en Visa. Deze eisen houden in dat er door Mollie geen creditcardgegevens worden vastgelegd, zodanig dat derden hier misbruik van kunnen maken. De betaalgegevens worden ook vergrendeld verstuurd volgens de internetbeveiliging standaard SSL.
 • SSL staat voor Secure Sockets Layer. De SSL is de meest gebruikte manier voor het aangaan van de beveiligde elektronische transacties via het internet. SSL is een standaard protocol die gebruik maakt van een public key encryption technologie, zodat er een veilige service ontstaat tussen de internet-servers. De integriteit en de verificatie van de berichten zowel als de legitimatie van verzender/ontvanger worden hierbij gewaarborgd. De communicatie tussen de webserver en de cliënt vindt vervolgens versleuteld plaats. Mollie wordt een aantal malen per jaar gecontroleerd op de vereisten van de PCI Data Security Standards. Daarnaast wordt zij jaarlijks door een daartoe bevoegde externe partij geaudit. Pas wanneer aan alle eisen is voldaan wordt het Certificate of Compliance verstrekt.
 • Mollie verstrekt geen bank- en/of creditcardgegevens van consumenten aan de bij haar aangesloten webshops of aan andere derden.
 • In het geval van misbruik van bankrekeninggegevens van derden zal Mollie dit te allen tijde melden aan de daarvoor bevoegde Justitiële instantie.