Wafel badjas

De wafel badjas is er in vrolijke en gedempte kleuren. De badjas is over het algemeen gemaakt van 100% katoen. Daarom is hij heel geschikt om in de sauna te dragen. De structuur die in de stof geweven is, noemen we wafelstructuur.

Wafelstructuur verwijst naar een specifieke textuur of patroon dat lijkt op het oppervlak van een wafel. De stof wordt namelijk geweven op een manier die kleine vierkante of rechthoekige reliëfvormen creëert, vergelijkbaar met de vakjes in een wafel. Deze structuur is over de hele badjas zichtbaar, waardoor een interessant en decoratief effect ontstaat. 

Onze wafel badjassen zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Zo kan je wafel badjassen in een kleur naar keuze en in je eigen maat bestellen. Echter krimpen de wafel badjassen ongeveer een maat tijdens de eerste wasbeurt, maar hier is rekening mee gehouden. De badjas zal bij het passen dus ruim zitten. 

Waarom dragen wafel badjassen zo fijn?

De wafel badjas is een licht geweven stof, die soepel om je heen valt. Daarbij neemt hij uitstekend vocht op, dus na het douchen of badderen kun je hem zonder problemen direct aantrekken. Ook is het de ideale badjas om mee te nemen in je vakantie koffer. Je kunt de badjas namelijk makkelijk opvouwen tot een klein pakketje.

Uniseks wafel badjas

Vaak is de wafelbadjas in de uniseks pasvorm gemaakt. Dus, zowel de man als vrouw kunnen dezelfde uniseks badjas bestellen. Dit maakt dat het een veel gevraagd cadeau is om als huwelijks cadeau te geven. Laat hem dan borduren met een naam, een symbool of een leuke tekst. Je hebt dan een uniek cadeau om het bruidspaar mee te verrassen.

Het personaliseren van een wafelbadjas met prachtig borduurwerk is een mogelijkheid om jouw wafelbadjas uniek te maken. Kies dus de wafelbadjas die jij wilt, vink de optie aan om deze te laten borduren en bestel nu!