baddoek

Standaard afmeting van een baddoek is 60x110cm

Baddoek 60x110cm

Een baddoek is een onmisbaar item in de badkamer, maar ook is het veelzijdig genoeg om mee te nemen naar de sauna of zelfs naar het strand. Als je op zoek bent naar een grotere handdoek, kun je eens kijken naar onze douchelakens of zelfs nog groter, onze strandlakens.

Bij Badkamer Boetiek hebben onze baddoeken standaard een afmeting van 60 x 110 centimeter. Echter hebben we ook badtextiel in andere afmetingen, mocht je daar de voorkeur aan geven.

Baddoek van hoge kwaliteit

Wij begrijpen dat comfort en stijl hand in hand gaan. Daarom bieden we een breed scala aan baddoeken van hoge kwaliteit. Onze baddoeken zijn zacht, absorberend en duurzaam, zodat je keer op keer kunt genieten van het comfort dat ze bieden. Al onze baddoeken zijn beschikbaar in vele verschillende kleuren.

Laat je baddoek borduren!

Wil je jouw baddoek een persoonlijk tintje geven? Dan bieden wij bij Badkamer Boetiek de mogelijkheid om een handdoek met naam te leveren. Dit is ideaal voor jezelf, maar ook erg leuk om als cadeau aan iemand anders te geven. Al onze handdoeken zijn beschikbaar om te laten borduren met een logo, naam of andere leuke tekst.

Met een geborduurde naam of tekst wordt jouw handdoek uniek en speciaal. Het voegt een persoonlijk element toe aan een al comfortabele handdoek. Of je nu jouw eigen baddoek wilt personaliseren of iemand wilt verrassen met een gepersonaliseerd cadeau, onze borduurservice zorgt voor een uniek resultaat.

Voeg een persoonlijk tintje toe aan jouw badkamermomenten met een baddoek van Badkamer Boetiek. Bestel nu jouw favoriete handdoek en geniet van het comfort die het biedt!