Velours badjas

Een velours badjas is eigenlijk altijd een goede keuze. Velours is een fijn materiaal van hoogwaardige kwaliteit. Het voelt aangenaam zacht aan op de huid en valt soepel om het lichaam heen. Het is dan ook niet zo vreemd dat veel mensen deze badjas omschrijven als de meest luxe badjas die er te krijgen is. Toch kun je bij ons een mooie veloursbadjas kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Wij staan vanzelfsprekend garant voor de hoge kwaliteit van al onze badjassen, waaronder natuurlijk ook de kinderbadjassen in ons assortiment. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten lang kunnen genieten van hun aankoop.

Een velours badjas of een fluwelen badjas?

De badjas van velours wordt vaker verward met de fluwelen badjas. Dit is ook niet heel vreemd. Wanneer we het woord ‘velours’ vanuit het Frans naar het Nederlands vertalen, dan is ‘fluweel’ de letterlijke vertaling. Dit zorgt ervoor dat mensen vaak denken dat deze twee soorten badjassen hetzelfde zijn. In werkelijkheid klopt dit niet helemaal, al is het verschil eigenlijk te verwaarlozen.

Diverse zachte badjassen van velours

Als je een luxe badjas van velours wilt kopen, bekijk dan nu ons assortiment aan velours badjassen. Hierin vind je namelijk veel verschillende modellen. Er zijn speciale lange en smalle modellen in het assortiment te vinden en er zijn grote en lange maten beschikbaar. Daarnaast zijn natuurlijk alle tussenliggende maten ook vertegenwoordigd. Ditzelfde geldt voor de badjas voor dames. Je kunt de meest verschillende modellen, kleuren en varianten vinden als jij een dames badjas wilt kopen.

Ontspannen in een velours ochtendjas

Niets is aangenamer dan in de morgen direct vanuit bed in je velours ochtendjas te ‘springen’. Je bed is natuurlijk heerlijk warm en veel mensen zien er tegenop om het bed uit te stappen. Een ochtendjas maakt dit een stuk minder vervelend, want de zachte stof warmt je direct op. Je kunt je helemaal verstoppen in deze hoge kwaliteit badjas. De velours modellen zijn dan ook ideaal te gebruiken als winter badjas. Hiermee zal je het zeker niet koud krijgen!

Een velours badjas personaliseren en bestellen

Zoek je een luxe en elegante velours badjas voor dames of voor heren? Ons assortiment biedt je meerdere stijlvolle modellen in verschillende kleuren en maten. Ook is het mogelijk om je badjas te laten borduren. Zoek de badjas uit die jij wil, laat deze borduren en bestel hem direct online!