Badjas met rits

Een badjas met rits is om meerdere redenen ideaal. Natuurlijk heb je geen last meer van een openvallende badjas. Ouders met jonge kinderen hebben nogal eens het probleem dat de kinderen de badjas met ceintuur makkelijk opentrekken. Dit kan niet meer gebeuren als je een badjas met rits hebt. Daarnaast is het zo dat je de badjas met ritssluiting tot veel hoger kunt sluiten dan een badjas met ceintuur. Dit is natuurlijk prettig als je het snel koud hebt of als je geen zin hebt om een shirt te dragen onder de badjas. Wij hebben enkel dames badjassen met een ritssluiting.

Een moderne dames badjas met rits

De moderne badjas met rits voor dames is van hoge kwaliteit. Je zal deze badjas zeker met veel plezier dragen. De stof voelt heerlijk zacht aan op de huid en het materiaal biedt de nodige warmte. De zachte badjas biedt dames jarenlang een hoog draagcomfort. Wil je jezelf graag helemaal in de badjas hullen? Dan kun je kiezen voor een aangenaam lange badjas. Deze modellen reiken tot aan de knieën. De dames badjas met rits is verkrijgbaar in verschillende moderne kleuren en vrolijke dessins.

Makkelijke badjassen voor dames, heren en kinderen

Een badjas trek je makkelijk aan en is beschikbaar voor iedereen. Onder de badjassen voor dames vind je de meest trendy modellen die voorzien zijn van een ritssluiting.

Wij hebben ook een leuke kinderbadjassen. Je kunt bij ons goed terecht voor een leuke en vrolijk gekleurde jongens of meisjes badjas. Voor de heren is er vanzelfsprekend een mooie collectie heren badjassen beschikbaar.

De badjas personaliseren en direct bestellen 

Wil jij graag een badjas van ons hebben? Bekijk dan direct ons veelzijdige aanbod en kies de badjas in de maat en kleur die jij wilt. Het is ook mogelijk om je badjas extra speciaal te maken door deze te laten borduren. 

We bieden je meerdere betrouwbare betaalmogelijkheden voor je bestelling, zowel vooraf als achteraf. Bekijk dus nu ons assortiment en bestel de perfecte badjas voor jou!