Alle producten worden getoond.

Kan niet meer producten laden.

Badjas met capuchon

De badjas met capuchon wordt steeds populairder. Dat is helemaal niet vreemd, want het dragen van een capuchon is heerlijk, zeker als je natte haren hebt. Na het zwemmen, douchen of badderen trek je direct je badjas aan en je geniet van een heerlijk zachte warme badjas om je heen. Badjasboetiek heeft eindeloos veel modellen badjassen in het assortiment, voor heren, dames én kinderen. Je vindt bij ons niet alleen badjassen met kap, maar bijvoorbeeld ook met een zachte sjaalkraag.

Een comfortabele damesbadjas met capuchon

Ben jij op zoek naar een fijne badjas met capuchon voor dames? Dan kunnen wij je hier zeker aan helpen. Ons aanbod dames badjassen met capuchon is veelzijdig en iedere dames badjas bezit een uitstekende kwaliteit. Dit betekent dat je er zeker jarenlang van kunt genieten, ook als je de dames badjas dagelijks draagt. Onder de modellen vind je badjassen met ceintuur, maar wij hebben ook badjassen met ritssluiting. Kortom, de vrouwen kunnen bij ons alle kanten op als de voorkeur uitgaat naar een dames badjas met capuchon.

Een badjas met capuchon voor heren

De mannen badjas met capuchon is natuurlijk ook in ons assortiment opgenomen. Steeds meer mannen vinden het prettig om kleding met capuchon te dragen. De badjas is hier geen uitzondering in. De capuchon wordt toch vaak in verband gebracht met sportieve en casual kleding. Dit zorgt er zeker voor dat deze badjas ook net even wat stoerder en nonchalanter aandoet dan de gewone badjassen. Uiteraard is het maar net wat er goed bij je past. Je kunt natuurlijk ook gewoon een keuze maken uit de badjassen met sjaalkraag voor heren.

Een heerlijk warme winter badjas

In de zomer is het heerlijk om in een luchtige badjas op zondagmorgen de krant te lezen in de zon. Lekker even wakker worden in de tuin of op je balkon, in je meest comfortabele outfit. In de winter is dit toch wat te fris. Gelukkig hebben wij een speciale winter badjas voor je. Een winter badjas is niet alleen lekker warm, maar ook heerlijk zacht. Een warme badjas is heerlijk als het buiten kouder wordt. Deze dikkere badjassen voor de koudere perioden van het jaar zijn beschikbaar in verschillende stoffen. De fleece badjas is bijvoorbeeld erg populair als winter badjas, maar ook een velours badjas is lekker warm.

De badjas met capuchon laten borduren

Net als alle badjassen zijn ook onze badjassen met capuchon te borduren. Kies de badjas met capuchon die jij wil, en kies om deze te laten borduren. Maak een keuze uit ons ruime aanbod aan kleuren, lettertypes en symbolen en bestel nu jouw badjas online!