handdoeken met naam

Bestel bij ons een handdoek met naam voor het hele gezin!

Handdoek met naam

Ben je op zoek naar een gepersonaliseerde handdoek?

Bij Badkamer Boetiek is het mogelijk je handdoek te borduren met naam of leuke tekst! Je bepaalt bovendien helemaal zelf hoe je handdoek eruit komt te zien.

Handdoek met naam

Uiteraard bieden wij heel veel maten en kleuren. Allen te borduren met naam, tekst of logo!

Wat jij doet om een handdoek met naam te bestellen

nummer-11

Kies ten eerste het product dat je wilt borduren op onze website

nummer-22

Vink daarna het vakje aan om een borduring toe te voegen.

nummer-33

Kies vervolgens o.a. het lettertype en de kleur borduring

nummer-44

Vul hierna de naam of een andere tekst in

nummer-55

Vergeet bovendien niet het product in de winkelwagen te plaatsen

De mogelijkheden bij een handdoek met naam

Baby handdoek met naam

Wil je nieuwe ouders verrassen met een persoonlijk cadeau? Geef dan een handdoek of kinderbadjas met de naam of geboortedatum van de kleine. Je cadeau zal vervolgens niet snel worden vergeten!

Handdoekenset met naam

Op Badkamer Boetiek vind je verschillende handdoekensets die je kan laten borduren. Op deze manier weet je zeker dat alle handdoeken in je badkamer bij elkaar passen.

Strandlaken borduren

Een strandlaken borduren is een schitterende optie. Zo weet je zeker dat het jouw strandlaken is. Ben je op zoek naar een origineel cadeau dan is een gepersonaliseerd strandlaken dus zeker een aanrader!

Artboard

Verras een bruidspaar

Gepersonaliseerde handdoeken of badjassen zijn ook het perfecte cadeau voor een bruidspaar. Borduur onze producten met de namen, “Mr. & Mrs.”, datum of een andere toepasselijke kreet!

Handdoek met naam borduren

Wil jij je handdoek laten borduren? Let dan goed op! Per borduring zijn maar een vast aantal posities beschikbaar. Hoe groter het woord (posities), des te kleiner de letters worden. Een woord van 5 letters heeft dus grotere letters dan een woord van 10 letters. Plaats je een bestelling met verschillende namen, dan kan de ene naam iets groter uitvallen dan de andere. Wij proberen hier zo veel mogelijk rekening mee te houden! 

Ook hebben we verschillende lettertypes en kleuren ter beschikking. Zo kan jij jouw gekozen handdoek zo ontwerpen dat deze precies aan jouw wensen voldoet. Of je creëert een uniek cadeau om te geven.

Maar voordat je de handdoek laat borduren moet je eerst een handdoek kiezen. Bekijk ons gehele assortiment en zoek de perfecte handdoek voor jou. Vink hierbij de optie aan om deze te laten borduren en creëer jouw unieke handdoek. Voeg het product toe aan je winkelwandje en bestel en betaal vervolgens eenvoudig online!

 

Handdoek met logo

Bedrijven kunnen ook gepersonaliseerde handdoeken bestellen bij Badkamer Boetiek. Bijvoorbeeld als geschenk. Voor grote aantallen (25, 50, 100, 1000 stuks) hanteren wij bovendien speciale prijzen. Wij kunnen de handdoek borduren met tekst, naam of logo. Hierbij is er keuze uit verschillende lettertypes, kleuren en vormen. Stel dus jouw unieke handdoek samen voor jezelf, je voetbalteam of je hele bedrijf!