Alle producten worden getoond.

Kan niet meer producten laden.

Handdoek kopen

Handdoeken zijn één van de meest bepalende items in je badkamer. De impact van een handdoek is groot! Met de kleur van bijvoorbeeld de washandjes, handdoeken, gastendoekjes, baddoeken en douchelakens heb je een sfeerbepalend element in handen. Ga je voor eenvoud of doorbreek je alle conventies en ga helemaal los met een onverwacht kleurcombinatie?

Een grote of een kleine handdoek?

Als je een stapel handdoeken wilt kopen, loop je al snel tegen de verschillende afmetingen aan. Ieder afmeting heeft zijn eigen naam. In de volksmond heet het gewoon een “grote” of “kleine” handdoek.  Hieronder volgt een korte uitleg over welke handdoek je op welk moment nodig hebt.

Gastendoek 30 x 50 cm

De kleinste handdoekje heeft een afmeting van 30 x 50 cm en wordt een gastendoekje genoemd. Gastendoekjes worden in het algemeen naast het fonteintje in het toilet gebruikt.

Handdoek 50 x 100 cm

Als tweede komt de gewone handdoek van 50 x 100 cm. Deze wordt het meest in de badkamer gebruikt. Ze zijn namelijk groot genoeg om je na het baden of douchen mee af te drogen. Ook kan je deze handdoeken makkelijk om je natte haar heen wikkelen.

Baddoek 60 x 110 cm

De daarop volgende maat is de baddoek van 60 x 110 cm. Baddoeken geven je extra comfort. Van alles net iets meer, en dat is erg prettig.

Douchelaken 70 x 140 cm

Onder “grote handdoek” verstaan wij het douchelaken 70x140cm. Omdat de handdoek zo groot is, kan je hem makkelijk om je heen slaan.

Uiteraard hebben wij bij de meeste handdoek series ook de bijhorende washandjes.

Handdoek borduren

Al onze handdoeken zijn beschikbaar om te personaliseren door de handdoek te laten borduren. Op het moment dat je de perfecte handdoek hebt gekozen, kan je de optie aanvinken om deze te laten borduren met je naam of een leuk symbool. Bekijk daarom de verschillende opties en bestel nu jouw unieke handdoek!