Bedtextiel

Bed textiel is jouw ticket naar een gezellige slaapkamer en een goede nachtrust. Het biedt comfort en stijl die je nachten een stuk prettiger maken. Dus, vergeet niet om je bed wat liefde te geven met het juiste bed textiel!

Dekbedovertekken

In de wereld van bed textiel speelt een goed dekbedovertrek een cruciale rol. Het is niet zomaar een praktisch item, maar eerder de kers op de taart van je totale bed textiel. Met een uitgebreid aanbod aan kleuren en patronen kun je moeiteloos je eigen stijl laten zien. Bovendien zijn deze dekbedovertrekken slim ontworpen, voorzien van een dubbele instopstrook over de volledige breedte. Dit zorgt niet alleen voor een nette look, maar maakt het ook praktisch en handig in gebruik.

En wees gerust, het onderhoud is eenvoudig. Alle overtrekken kunnen zonder zorgen in de droger, en het wordt aanbevolen ze te wassen op 40 graden met vergelijkbare kleuren, zodat ze fris en levendig blijven. Wat betreft maten, is er voor elk bed een passende optie:

Voor eenpersoonsbedden is er het formaat 140×200/220cm, inclusief een sloop. Het formaat 200×200/220 cm is bedoeld voor tweepersoonsbedden en biedt ruimte voor twee slopen. En voor degenen die genieten van extra ruimte, is er het lits-jumeaux formaat van 240×200/220cm, eveneens met slopen inbegrepen.

Dus, of je nu je slaapkamer een subtiele verfijning wilt geven of deze wilt laten bruisen van levendigheid, dekbedovertrekken zijn jouw creatieve manier om jouw persoonlijke stempel op je bed textiel te drukken.

Hoeslakens

De Premium hoeslakens van Ten Cate vormen het tweede onderdeel van ons bed textiel en zijn beschikbaar in vier maten, waardoor je eenvoudig het juiste formaat voor je matras kunt kiezen:

90x200cm

140x200cm

160x200cm

180x200cm

Deze ruime keuze aan maten zorgt ervoor dat er voor zowel eenpersoons- als tweepersoonsbedden een geschikt hoeslaken beschikbaar is. Bovendien zijn de hoeslakens verkrijgbaar in vijf prachtige kleuren die naadloos aansluiten bij onze Ten Cate Premium dekbedovertrekken: White WhisperIndian SpiceSummer GlowMineral Mint en Blush. Vind balans in je slaapkamerdecoratie door je hoeslaken te combineren met een bijpassend dekbedovertrek voor een harmonieuze uitstraling.

Bestel nu!

Dus heb jij behoefte aan nieuw bed textiel? Dan ben je bij Badkamer Boetiek aan het goede adres. Kies het dekbedovertrek of de hoeslaken die bij jouw slaapkamer past en bestel nu eenvoudig online!