ARTG Babiezz en Boyzz & Girlzz badjassen

Babiezz en Boyzz & Girlzz badjassen, badcape’s en poncho’s  zijn speciaal ontworpen voor baby’s en (kleine) kinderen. Dit brengt uiteraard voordelen met zich mee. De baby badcape’s van Babiezz zijn gemaakt van een heerlijk zacht en lekker warm materiaal. Een babybadjas van dit merk is comfortabel voor de allerkleinsten. Zij kunnen zich er gemakkelijk vrij in bewegen. De katoen capuchon kan voorzien worden van borduring.

De merken Babiezz en Boyzz & Girlzz houden goed rekening met wat kinderen nodig hebben. Baby’s moeten veilige kleding dragen, waar geen losse elementen aan zitten die kunnen worden ingeslikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan knoopjes. De Babiezz babybadjas is altijd optimaal veilig voor je baby om te dragen.

Babiezz en Boyzz & Girlzz online bestellen

De leukste baby- en kinderbadjassen staan voor je klaar in het assortiment van BadkamerBoetiek. Je vindt bij ons de meest moderne en kleurrijke modellen voor jongens en meisjes. Als je een badjas, cape of poncho voor kinderen wilt bestellen, dan heb je bij ons meer dan voldoende keuze.

Ook kunnen wij de badjas, cape of poncho voorzien van borduring. Hoe leuk is het om zo’n uniek kraam cadeau te geven??

Altijd levering uit voorraad en gratis verzending van €20,-